| Team Xtreme is back! | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Jeff Hardy Užblokuotas
Pranešimų skaičius : 680 Age : 49 Miestas : Cameron N.C Registration date : 2007-12-06
| Temos pavadinimas: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 6:32 pm | |
| Pasigirsta Team Xtreme theme ir ishbega Jeff'as su Matt'u. Atlike savo pasikraipymus daeina iki ringo, Jeff'as pakeles mikrafona sako. -Shtai mes ir vel gryzhom,-pasiziuri i Matt'a. -Bet vieno ish musu truksta,-nusisypso ziurovam. -Lita, mes norim kad tu irgi butum musu komandoj,-pasiziuri i Titantrona ir paduoda mikrafona Matt'ui. | |
|
| |
Matt Hardy
Pranešimų skaičius : 112 Age : 50 Miestas : Cameron,North Carolina Registration date : 2008-01-12
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 6:43 pm | |
| -Taip Lita,mes norim, kad tu vel butum su mumis,-nusisypso ziurovam ir pasiziuri i titantrona. | |
|
| |
Michelle McCool
Pranešimų skaičius : 685 Age : 44 Miestas : Palatka, Florida Registration date : 2007-12-01
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 7:14 pm | |
| ~Suskamba Michelle's McCool them'as ir pasirodo ji,letai nuzingsniuoja iki ringo ir uzlipusi,pabuciuoja Jeff'a tada atima is jo mikra~ -Keista,kad visiems reikia tos kales ~nusijuokia~ -Jautau Jeff'ai as galvojau,kad tavo skonis geresnis ~sypteli~ -Nagi Lita ateik ~pasiziuri y Jeff'a ir Matta~ | |
|
| |
Jeff Hardy Užblokuotas
Pranešimų skaičius : 680 Age : 49 Miestas : Cameron N.C Registration date : 2007-12-06
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 7:15 pm | |
| -O man tai atrode kad tu protingesne,-nusijuokia. -Supranti zhodi "Komanda?-pamosikuoja rankom ir pasiziuri i Michelle. | |
|
| |
Michelle McCool
Pranešimų skaičius : 685 Age : 44 Miestas : Palatka, Florida Registration date : 2007-12-01
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 7:31 pm | |
| -Taip zody komanda as suprantu ~sypteli ir prieina prie Jeff'o~ -Ar ne taps Lita svarbesne uz mane? | |
|
| |
Jeff Hardy Užblokuotas
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 7:37 pm | |
| -Tai zhinoma kad taps, argi ir shitas neaishku,-nusijuokia. -Netaps, nebijok, ash myliu tave,-tyliai Michellei pasako. | |
|
| |
Michelle McCool
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 7:43 pm | |
| ~Michelle placiai nusisypso~ -Na jei jau taip sakai,tai gal laikas ir naujiena paskelbt? ~nusisypso~ -Kaip manai? | |
|
| |
Jeff Hardy Užblokuotas
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 8:01 pm | |
| -Na jau laikas,-nusisypso Michellei ir pabuciuoja ja. | |
|
| |
Michelle McCool
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 8:03 pm | |
| -Noreciau ~sypteli~ -Tiksliau noretumem paskelbti,kad as ir Jeff'as susizadejome ~nutyla kai gerbejai pradeda uzti~ -Taip taip neuzilgo laukia musu vestuves ~atsisuka y Jeff'a,kad jis ka nors pasakytu~ | |
|
| |
Jeff Hardy Užblokuotas
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 8:21 pm | |
| -Pradekit rekt tie kurie nori, kad vestuves ivyktu cia, ringe,-nusijuokia ir ishgirsta kaip sale pradeda cypt. -Na, man atrodo viskas aisku,-nusisypso zmonems. | |
|
| |
Michelle McCool
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 8:34 pm | |
| ~michelle nusijuokia~ -Vestuves yvyks ringe nebent atsiras tas kas mums papriestaraus? | |
|
| |
Lita Administratorė
Pranešimų skaičius : 637 Age : 49 Miestas : Sanford, North Carolina Nuotaika : ::Evil:: Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 9:39 pm | |
| Staiga užgroja Litos theme. Iš kart rampoje pasirodo ir ji pati. Rankoje laikydama mikrafoną klastingai šypteli ir kramtydama gumą ima eiti link ringo. Priėjusi įsliugia į jį ir palaukia kol nutils muzika. -Žinai ,Michelle, ringe ne vieta tokioms kaip tu. Ir jei manai, kad kažkam įdomu žiūrėti kaip Jeff'as pasirašo sau mirties nuosprendį,-skėsteli rankom. Salei klykiant nusišypso. -Jeff'ai-atsisuka į jį. -Nori atkurti mūsų komandą? Rankomis pasiremia sau į juosmenį ir palinkčioja galva. -Matt'ai, smagu tave matyti,-nusišypso ir pasižiūri į jį. Salė ima kažką klykti ir skanduoti. Lita besišypsodama kažką dar pasako ir vėl atsigręžia į Jeffą. -Tau teks pasirinkti... nuo to laiko kai susidėjai su šita kale...-minia vėl ima rėkauti. -...tau teks pasirinkti, komanda ar šita nuvalkiota kekšė,-skėsteli rankom. -Ei!-kreipiasi į šėlstančius žiūrovus prašydama tylos. -Beje, ar žinai, kad ji kariasi ant kaklo bene visiems federacijos wrestleriams?-klastingai šypteli. | |
|
| |
Jeff Hardy Užblokuotas
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 9:43 pm | |
| Pasiziuri i Michelle. -Tai kad nebuvo yrodimu, kad ji visiem ant kaklo kariasi, ash ja myliu, mes susizhadejom,-parkluma ant keliu ir tvoja i zheme. -Tokios situacijos gyvenime man dar nebuvo,-viena ranka paema uzh virves. | |
|
| |
Lita Administratorė
Pranešimų skaičius : 637 Age : 49 Miestas : Sanford, North Carolina Nuotaika : ::Evil:: Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 9:54 pm | |
| Neigiamai pasukioja galvą. -Nori įrodymų?-atsisuka į ekraną. Miniai mus klykti vis gi persigalvoja. -Nea... man gaila Jeff'o...-klastingai vypteli. -Tu elgeisi kaip tikras šūdžius. Apstumdei mane.... ir visa tai tik dėl jos?-parodo pirštu į Michelle. -Kaip lengvai ji apsuko tave apie pirštą... pamiršai visus tuos mūsų komandos metus, kovas ir pergales. -Tavim dėta aš nusileisčiau ant žemės,-kreipiasi į Michelle. -Man jau pabodo, kad tu atneši čia,-parodo pirštu į ringą. -Savo kaulėtą subinę ir aiškini jiems,-parodo į minią. -Kokia aš neva kalė ir panašiai....-pakraipo galvą. -Bandei kartis ant kaklo Paul'ui norėdama mane paerzinti? Atsisuka į Jeffą ir ranka užsidengia burną, vaidindama kad išsprūdo.
Paskutinį kartą redagavo , Št. 01 12, 2008 9:55 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Michelle McCool
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 9:54 pm | |
| ~Michelle isklausiusi litos sneka~ -Kazkaip nujauciau,kad tu cia ateisi ir man pavydesi ~sypteli~ -Kas ims tokia senmerge kaip tu ~nusijuokia ir priklaupia prie Jeff'o~ -Teisingai Lita pasake rinkis ~pakelia jo galva~ -Arba tiesiog kurit komanda be jos | |
|
| |
Jeff Hardy Užblokuotas
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 9:58 pm | |
| -Ash pastumiau tave netycia,-pasiziuri i Lita, tada pasuka galva i Michelle. -Ar tu tikrai kazhka rezgei su Paul'u?-paklausia Michelle ir vel pasiziuri i Lita shiek tiek nusimindamas. | |
|
| |
Michelle McCool
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 10:05 pm | |
| -As tik isgeriau su juo viskio ~michelle nutyla~ -Lita as visai nenoriu su tavim pyktis,pati visada sirgdavau uz Team Extream kai dar nebuvau WWE,kai treniravausi mokiausi tavo veiksmu,daugeliu dar ir dabar sekmingai naudojuosi.As tikrai noriu,kad TE vel atsikurtu todel pasitraukiu as. ~nurieda asara,ji numeta mikra ir jau ruosiasi iseiti~ | |
|
| |
Lita Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 10:19 pm | |
| Aiškaii tvardžiusi pykti, po to kai buvo išvadinta senmerge, klastingai šypteli Michellei beišeidinėjant. Vis gi nesusilaiko matydama nusiminusį Jeffą. -Klasuyk...-kreipiasi į Michellę. Jai sustojus atsisuka į Jeffą su Mattu: -Aš sutinku grįžti į komandą,-neišlaikiusi nusišypso. Minia ima rėkti, klykti ir skanduoti. Tada grįžteli į Michellę. -... tu esi jo sužadėtinė,-atsidūsta ir kiek galėdama oriau, tęsia. -Man žinoma visiškai nusispjaut... per visus metus... būdama TE komandoje aš mačiau Jeffą visokį,-nuleidžia smakrą. -Mačiau jį piktą, linksmą... bet tokio kaip dabar - ne,-teigiamai palinksi galva. -Visa tai kas vyko tarp mūsų,-užsimerkia ir skėsteli rankom. -Neturėtų skaudinti kitų. Taip, aš sutinku, neesu visiškai niekuo dėta,-iškelia delnus. -Bet ir tu buvai ne ką mažesnė kalė,-papučia lūpas ir šypteli. -... tai ką padarei šį vakar... turiu omeny pasitraukimą vardan mūsų komandos... aš labai vertinu...-rimtu veidu teigiamai linkteli galva. Kurį laiką patylėjusi ištiesia jai ranką. | |
|
| |
Michelle McCool
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 11:12 pm | |
| ~Istiesia ranka,tada apkabina Lita~ -Zinojau,kad tu nesi tokia kale kaip visi tave ysivaizduoja ~nusijuokia~
| |
|
| |
Jeff Hardy Užblokuotas
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 11:15 pm | |
| Pasigirsta Team Xtreme theme ir Jeff'as nusisypsojes Michellei uzhlipa su Matt'u ir Lita ant ringo kampu ir ishkelia rankas. | |
|
| |
Lita Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 11:24 pm | |
| Iškelia rock ženklą ir nusišypsojusi kažką sušunka miniai. Nušoka nuo ringo kampo ir prieina prie Michellės. -Jei jį įskaudinsi, turėsi reikalų su manim,-draugiškai plekšteli jai per petį ir nusišypso.
| |
|
| |
Jeff Hardy Užblokuotas
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! Št. 01 12, 2008 11:25 pm | |
| Po kiek laiko visi keturi isheina ish ringo. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Team Xtreme is back! | |
| |
|
| |
| Team Xtreme is back! | |
|