| Extreme Expose Reunites (Tag Team match) | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Brooke Adams
Pranešimų skaičius : 437 Age : 39 Registration date : 2008-01-01
| Temos pavadinimas: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 12:13 pm | |
| [pasigirdus Extreme Expose theme pasirodo Brooke ir Kelly Kelly.Atlikusios visus prisistatymo atributus įlipa į ringą ir Brooke ištaria] Extreme Expose gryžta.Tik be Laylos El | |
|
| |
Kelly Kelly
Pranešimų skaičius : 272 Age : 37 Miestas : Tampa, Florida Nuotaika : ~pretty~ Registration date : 2008-01-05
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 1:14 pm | |
| Mikrafona perima Kelly: -Taip mes gristam ir karstesnes nei bet kada nors buvom ! muzikos! uzgrojus muzikai Brooke su Kelly soka. | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 1:42 pm | |
| [pradeda šokti] na Kelly pašokam | |
|
| |
Candice Michelle Women's Champion
Pranešimų skaičius : 143 Age : 46 Miestas : Los Angeles, California Nuotaika : *Flirty* Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 2:28 pm | |
| Staiga muzika nutyla ir arenoje kiek pritemsta. Kai visi žmonės ima žvalgytis, nesuprasdami kas nutiko, pasigirsta Candices theme. Iš užkulisių netrukus pasirodo ir ji pati. Besišypsodama pasižiūri į ringą. Tada ima šokti pagal savo theme:
Nusijuokia ir vis dar su šypsena veide ima eiti link ringo. Visų nuostabai, užšoka ant ringo ir įsliuogia į jį savo senuoju "būdu". Kažką sakydama pamojuoja žiūrovams. Gavusi mikrafoną palaukia kol nutils jos muzika. Pasitaiso plaukus ir jau pradeda kalbėti tačiau nesusilaikiusi nusijuokia. -...kažkada ir aš darydavau tik tai ką dabar ir jūs čia,-parodo pirštu į ringą. Pasikaso kaktą laukdama kol žiūrovai nustos prašę jos sušokti "Go Daddy". -Ei ei,-pabando juos nuraminti besišypsodama. -Bet aš užsimaniau tapti moterų čempione,-skėsteli rankom nutaisiusi nuobodžiaujantį veidelį. -O jūs visi žinote, kad...-iškelia mikrafoną ir visa salė kartu su ja ima šaukti:"Candice visada gauna tai ko nori!" Patenkinta nusijuokia. Atsisuka į merginas. -Todėl dabar žiūrint į jus man labai liūdna...-neigiamai pasukioja galvą. -Jos juk nuostabios, tiesa?-kreipiasi į publiką teigiamai linksėdama galva. Miniai šaukiant vėl atsisuka į Brooke ir Kelly. -Todėl noriu padėti jums,-nutaiso rimtą veido išraišką ir palinksi galva.
| |
|
| |
Kelly Kelly
Pranešimų skaičius : 272 Age : 37 Miestas : Tampa, Florida Nuotaika : ~pretty~ Registration date : 2008-01-05
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 3:31 pm | |
| Kelly paima mikrafona ir tepasako viena zodi: -tesk . | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 143 Age : 46 Miestas : Los Angeles, California Nuotaika : *Flirty* Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 7:02 pm | |
| Patenkinta Kelly reakcija tik teigiamai linkteli galva ir nusišypso. -Norėdama jums padėti aš suorganizavau jums kovą!-suplojusi delnais strygteli žaviai nusišypsodama. Žiūrovams aprimus, palinkčioja galva ir tęsia toliau: -Tag team kovą!-pabrėždama kiekvieną žodį ima vaikščioti po ringą. -Prieš Torrie ir Maryse!-iškilmingai pabaigia ir parodo rankom į rampą. Plačiai besišypsodama džiūgauja. Netrukus atsisuka į Kelly ir Brooke ir išvydusi jų perkreiptas fizionomijas, nieko nesuprasdama ima kažką sakyti joms, tačiau ne į mikrafoną. Rankomis parodo į rampą, tada į jas. Parodo atstatytus kumščius drasindama merginas. Nedrąsiai šypteli ir skėsteli rankom. | |
|
| |
Torrie Wilson Administratorė
Pranešimų skaičius : 347 Age : 49 Miestas : Boise, Idaho Registration date : 2007-11-27
| |
| |
Maryse Ouellet
Pranešimų skaičius : 342 Age : 41 Miestas : Tampa, Florida Registration date : 2007-11-29
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 9:23 pm | |
| suskamba Marysese theme ir ji iseina..... nuzvelgia visus ringe ir rmiai nuejusi ilipa i ji... prieina prie Torrie | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 347 Age : 49 Miestas : Boise, Idaho Registration date : 2007-11-27
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 9:24 pm | |
| *>priejus prie Maryse's kazka suburba tada parodo pirstu i Brooke, Numetus micrafona i sali nueina link Candice's<* -Thanx kad pasirupinai... *>nusisypsojus nusisuka i Kelly<*
Paskutinį kartą redagavo , Sk. 01 06, 2008 10:03 pm. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Kelly Kelly
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 9:43 pm | |
| Kelly po kiekvieno sakinio vis labiau susinervina kol galiausiai pakelia mikrafona prie lupu: -visupirma kas tu manai esanti tokia kad gali mums padeti ,kai mum tavo pagalbos visai cia nerejk! paeina zingsni arciau Candies: -visu antra ar tu esi persilpna akd su jomis kautumeys pati kad mums siulai? Veliau atsisuka i Torrie ir Maryse : -o jus jei tjp norit kovos - gausit. bet mum rejk persirengt todel ringe susitiksim po kiek laiko.tinka? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 10:05 pm | |
| *>keistai nuzvelgai Kelly ir nusijuokia<* -Ka?? Taigi... pasiruosti? *>atsisuka i Brooke<* -Ir kagi tu manai apie tai? | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 10:33 pm | |
| [iki tol viską ramiai stebėjus atsisuka į Torrie] Ką aš manau?Man dzin ar vyks kova ar ne | |
|
| |
Kelly Kelly
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 10:55 pm | |
| -Tai ka norit torrie bus kova ar ne? sale pradeda plot | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 11:02 pm | |
| Primerkia akis ir suvaidina įsižeidusią. Suneria rankas sau ant krūtinės ir neigiamai pasukioja galvą. Į pokalbį nesivelia. Stovi kiek atokiau ir stebi aks vyksta ringe. Vis gi neištveria. Prisidėjusi mikrafoną sau prie lūpų, atsistoja tarp Torrie ir Kelly. -Klausykit,-rankomis paprašo salės tylos. -Aš atėjau čia vedina gerų ketinimų! Tada atsisuka į Kelly: -Kelly, aš tikrai nuoširdžiai stengiausi tau padėti, o tu... -prisideda ranka prie krūtinės ir neigiamai pasukioja galvą. Tada vėl atsisuka į žiūrovus: -Ar jūs norite pamatyti šią kovą?-kreipiasi į juos. Minia ima ploti ir rėkti. | |
|
| |
Kelly Kelly
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 11:05 pm | |
| -Tai jei norejei mum padeti nebutu buve geriau jei butum pasiulius kovot vieonj komandoj ? sudeda rankas ant krutines ir pamegdzioja Candie. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 11:08 pm | |
| Pirštu parodo į save. Tada kiek sutrikusi pasižiūri į Torrie ir Kelly. -Aš?... Greit atgavusi pusiausvyra, šypteli. -Kelly, mieloji... aš jau yrodžiau visiems ko esu verta,-primena apie savo titulą. -O štai tau,-nužiūri ją ir atsidūsta. -Dar daug kam reikia įrodyti kad sugebi ne tik šokti,-skėsteli rankomis ir šypteli. | |
|
| |
Kelly Kelly
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Sk. 01 06, 2008 11:11 pm | |
| Praradus kantrybe: -nemanai kad as geriau zinau ko man rejk???!! | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Pir. 01 07, 2008 3:21 am | |
| *>pasiziurejus i ziurovus nustemba<* *>kazkiek isklausius Kelly'es ir Candice's tai pat isikisa<* -Klausykit... *>pasiziuri i Candice's dirza ir atsisuka i Kelly<* -Taip... as sutinku palaukti.... bet as zinau ko mes visos norim istikruju... *>vel atsisuka i Candice ir iremia pirsta i dirza<* -Ogi... sito....Neslepkit... *>truputi patylejus atsisuka i ziurovus<* -Turiu viena pasiulima... jej musu komanda... tai yra as ir Maryse laimesim... *>prieina prie Kelly ir izuliai pradeda kalbeti<* -Mes galesim kautis tarp pusavi del kovos su Candice...tai pat ir del Women's championship *>nutilus atsisuka i merginas pakelia pecius ir klausiamai pasiziuri<* -Na? Tai ka manot? *>atsisukus neskaudziai trinkteli Candice'i<* -Nagi bus smagu... | |
|
| |
Kelly Kelly
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Pir. 01 07, 2008 3:14 pm | |
| susinervinus kad Torrie priejo per arti svelniai pastumia -visu pirma laikyk atstuma . paeina pora zingsniu i prieki ir atgal -del manes sita kova gali ivykt sale selsta iki tol kol isgirsta kelly zodi: -bet....... si kova butu pagal mano taisykles sale sukluso -sita kova bus bra and panties kova!!! sale sukauja -tinka? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Pir. 01 07, 2008 5:56 pm | |
| *>kaip Kelly ja pastume nukreipia veida i zeme ir nusijuokia, isgirdus paskutinius zodzius pradeda ploti<* -Taip taip TAIP....tu tikta ir subegi.. ar gi nea? Nusirengineti pries visa minia.... *>parodo ranka i visus zmones<* -Seip man tas pats kur ir kada... *>vel kazka zojasi sakyti bet staiga sustynksta ir letai prisideda mickrafona prie lupu<* -Tiesa sakius...Man svarbu kada... *>ziurovams pradedus klykti Torrie nusijuokia<* -Sss... supranti Kelly, geriau nerzink manes... ir pradedam kova dabar... nes tavo nesamones visus uznervino!!! *>vel pasilenkai link Kelly ir istaria paskutinius zodzius<* | |
|
| |
Kelly Kelly
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Pir. 01 07, 2008 6:39 pm | |
| *>isiutus Torrie nustume nuo saves Kelly, tuo pat metu griebia ja uz plauku ir pradeda tasyti, trenkia su koja jai i pilva<* -Neisgirdau!!!??? Ka ten sakiai???!!! *>nepejus nieko padaryti pajaucja kad ja kazkas laiko atsisukus pamato Candice ir Maryse<* -Paleiskit as ta kale uzmusiu!!!! | |
|
| |
Kelly Kelly
| |
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Kv. 01 10, 2008 8:12 pm | |
| OOCT:na kad,ką mes kitos pasakysim aš viena ant 2 nepulsiu ;D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) Pen. 01 11, 2008 8:10 pm | |
| Paleidžia Torrie. Paima jai už rankų ir pasivedu prie ringo virvių kažką rimtu veidu pasako. Tada draugiškai šypteli. Kažką riktelna Kelley ir neskubėdama perlenda lauk iš ringo. Persimeta keliais sakiniai su Torrie ir netrukus suskamba gongas.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Extreme Expose Reunites (Tag Team match) | |
| |
|
| |
| Extreme Expose Reunites (Tag Team match) | |
|