Chris Jericho
Pranešimų skaičius : 162 Age : 53 Miestas : Manhasset,New York Nuotaika : cool dude Registration date : 2007-12-10
| Temos pavadinimas: Y2J Kv. 02 21, 2008 10:23 am | |
| Pasigirsta break the walls themas i ringa iseina y2j su savo wwe dirzu,iein i ringa ir sako: -WELCOME TO RAW IS JERICHO!!!Na as vis dar cempionas kaip matote,tigi manau butu pats laikas ka nors man nugalei kovoje del titulo,taigi laukiu wretleriu,ateikit kiek norit,tada visi galesit kovpoti del puikaus svytincio aukso. | |
|
Shawn Michaels
Pranešimų skaičius : 311 Age : 59 Miestas : San Antonio, Texas Nuotaika : damn good Registration date : 2007-12-25
| Temos pavadinimas: Re: Y2J Kv. 02 21, 2008 5:07 pm | |
| pasigirdus hbk them`ui išeina hbkk su mirkafonu ir mazdaug uzejas ant rampos vidurio taria: -taigi senai kovojau tai manau reik man kas ka nugaleti -vilgtelį į visus fanus ir tarai: -gal geriau vadinkim RAW IS HEART BREAK KID SHAWN MICHAELS? tada atsisuka į y2j ir taira; -žinai tai aš ainu daba į ringa ir mes pradedam šitą kovą? mato kad fanai užvesti ilipą į ringą ir priejas taria: -na tai pradedam šypteli ir laukią gongo | |
|
Kofi Kingston
Pranešimų skaičius : 33 Age : 39 Registration date : 2008-02-14
| Temos pavadinimas: Re: Y2J Kv. 02 21, 2008 5:55 pm | |
| Staiga pasigirsta Kofi Kingston theme. Rampoje pasirodo ir jis. Šiek tiek pasikraipęs pasisveikina su keliais žiūrovais ir nueina iki ringo. Įlipa i jį ir pasižiūri į HBK su Chrisu. Pasiima mikrafoną nuo žemės ir pradeda kalbėt. -Manau, kad ir aš bučiau vertas tokios kovos. Nusišypso, pasižiūri į žiūrovus ir šneka toliau. -Turėčiau gauti kažkokį šansą nors ir neseniai čia atėjau. Pasižiūri į viršų ir stipriai įkvėpia oro. Tyliai sau pasako frazę. -If they smell what i'm cookin. Nusišypso visiem žiūrovam ir prataria. -Nebenoriu laukt, pradedam. Sušunka ir numeta mikrafoną į šalį. | |
|
Shawn Michaels
Pranešimų skaičius : 311 Age : 59 Miestas : San Antonio, Texas Nuotaika : damn good Registration date : 2007-12-25
| Temos pavadinimas: Re: Y2J Pen. 02 22, 2008 6:46 pm | |
| žvilgteli i ateinanti kofi ir taria: -kaip aš sakau thje more the merier šypteli ir klausia: -gal dar kas? | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Y2J | |
| |
|