Kadangi buvo kažkur vidudienis, ganėtinai užsimiegojęs, susivėlęs ir iki pusės nuogas (miegojo žmogus dar) be jokių ceremonijų atidaro duris. Išvydęs prieš save iš pažiūros nematytą merginą išpūčia akis. - Tikrai netikėjau šiandien sulaukti tokios dienos pradžios. Vis dar ganėtinai prisimerkęs nusižiovauja ir patrina akis pirštais. - Galiu kuo nors padėti? Žvilgtelėjęs į Lillian labai smarkiai susiraukia (saulė švietė tiesiai į akis).
Lilian Garcia
Pranešimų skaičius : 42 Age : 33 Registration date : 2008-02-18
Temos pavadinimas: Re: Namas Antr. 02 19, 2008 12:05 am
Sulaukus tokio , ganetinai nemalonaus sutikimo , mintise saves paklause kaip galima taip atrodant atidaryt durys . Pasipiktinus pastume Ji i sona ir nekviesta iejo i nama. - reikia pasikalbeti.
AJ Styles
Pranešimų skaičius : 188 Age : 46 Miestas : Gainesville, Georgia Registration date : 2008-02-10
Temos pavadinimas: Re: Namas Antr. 02 19, 2008 12:08 am
Pastumtas kiek nustemba ir paveluotai taria: - Užeik... Neigiamai papurtęs galvą parodo pirštu į laikrodį. - Na kadangi privertei mane išlipti iš lovos, nors vakar siaubingai sunkią dieną turėjau bei labai kreivai į mane žiūri gal tada galėčiau paklausti kuo galiu padėti? Apsisukęs uždaro namo duris. - Sakai reik pakalbėt? Nusižiovauja. - Kad aš tavęs nė nepažystu. Nusijuokia. - Tau nebaisu veržtis į namus pas pusnuogį diedą?
Lilian Garcia
Pranešimų skaičius : 42 Age : 33 Registration date : 2008-02-18
Temos pavadinimas: Re: Namas Antr. 02 19, 2008 12:25 am
Nusijokia,.Padejusi savo rankinuka ant sofos ir apsizvalgiusi , taria : - As nuogu vyru nebijau Syptelejus, tesia - Hmm sakai nepazisti...keista, bet tiek to , esu raw lygos vedeja... Turiu tau pasiulyma, kuris manau praverstu tiek man tiek ir tau ...