| Party room | |
|
+3Maryse Ouellet Christy Hemme Chyna 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Brooke Adams
Pranešimų skaičius : 437 Age : 39 Registration date : 2008-01-01
| Temos pavadinimas: Re: Party room Kv. 02 14, 2008 11:29 pm | |
| [šypsosi] Naglas naglas ;D Bet užtat gražus [nusijuokia.paduoda ranką AJ] Na o aš Brooke,Brooke Adams. [pasižiūri į AJ] Gal pašokti nori? | |
|
| |
Chyna
Pranešimų skaičius : 162 Age : 52 Miestas : Los Angeles, California Registration date : 2008-01-21
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 2:21 pm | |
| -Xa, kur gi jis nenores!.. Nusijuokia ir eina prie baro. -Pasiemus sidro gurkstelna ir klausia prie baro stowejusiu paneliu: -Na sakiau as gi kad greitas tas AJ.O kaip jum sekas? | |
|
| |
AJ Styles
Pranešimų skaičius : 188 Age : 46 Miestas : Gainesville, Georgia Registration date : 2008-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 2:30 pm | |
| Klausydamasis Brooke žodžių nusijuokia. - Dėl to galėčiau pasiginčyti, bet na, ačiū. Paspaudęs Brooke ranką nusišypso tardamas: - Man be galo malonu su tavimi susipažinti Brooke. Temoje apie šokį gužteli pečiais ir teigiamai papurto galvą. - Ar norėčiau pašokti? Žinoma. Pažvelgia į Brooke. - Ir jei šoksiu su tavim, tada noriu dar labiau. Švelniai čiumpa Brooke'i už rankos. - Aš ir vėl pasielgsiu labai naglai, bet kitaip elgtis nemoku. Laisva ranka parodo į šokių aikštelės grindinį. - Pašokim? | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 5:26 pm | |
| [juokiasi kai AJ kalba.Kai šis timpteli už rankos juokdamasi taria] Žiūriu AJ tikrai naglas diedas [pasižiūri į šokių aikštelę] Žinoma pašokim | |
|
| |
Christy Hemme
Pranešimų skaičius : 360 Age : 44 Miestas : Los Angeles, Calif., U.S.A. Registration date : 2007-12-01
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 6:42 pm | |
| - Chyna rašo:
- -Xa, kur gi jis nenores!..
Nusijuokia ir eina prie baro. -Pasiemus sidro gurkstelna ir klausia prie baro stowejusiu paneliu: -Na sakiau as gi kad greitas tas AJ.O kaip jum sekas? >isklauso Chyna< -nu gi visi vaikinai svo... >patyli< -supratot tikiuosi >nusijuokia ir atsigeria sirdo ..pasiziuri i Aj Style..veliau atsisuka i Chyna< -gerai tu ten pasokai su juo >pradeda juoktis ir paemusi is lekstutes obuoli..pradeda valgyti< | |
|
| |
AJ Styles
Pranešimų skaičius : 188 Age : 46 Miestas : Gainesville, Georgia Registration date : 2008-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 8:56 pm | |
| Išsiveda Brooke į šokių aikštelę ir norėdamas dar kiek pakalbėti pradeda šokti (greičiau - judėti pagal muzikos ritmą), ramiai, per daug nesimakaluodamas. - Kadangi jau šokam turiu pasakyti, kad visiškai nemoku to daryti. Prisiminęs Brooke žodžius neigiamai papurto galvą. - Taip aš naglas, bet juk pati mane netiesiogei pakvietei šokt. Sužiūro jai į akis. - Ir nejau aš galėčiau atsisakyti tokių gražių akių savininkei? | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 9:18 pm | |
| [išvesta Aj'iaus į šokių aištelę juda pagal muziką] Sakai nemoki šokti [nusijuokia] Kągi kągi..Pamokinsim [mirkteli] Naglas ne naglas bet komplimentus merginoms moki žerti [toliau šoka] | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 9:32 pm | |
| Šiai bekalbant nejučia nusišypso. - Sakoma, kad kai išgeri, ir toli gražu ne sulčių, šokti tampa kur kas lengviau. Parodo ranka baro pusėn. - Tikiuosi sutiksi su manim ko nors išgerti. Ties paskutiniais Brooke žodžiais sugauna akių kontaktą, kurio nenutraukadas taria: - Neesu iš tų vyrų, kurie komlimentus žarsto be jokio pagrindo. Pabaksnoja pirštų sau ties akimis. - Visad atvirtai sakau ką galvoju. | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 9:43 pm | |
| [nusišypso] Čia nebloga tavo mintis.O sugerti tikrai neatsisakysiu. [pagauna AJ akių kontaktą] Sakai mano akys tikrai gražios?Ačiū ačiū už komplimentą | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 9:52 pm | |
| Išklausęs pirmųjų Brooke žodžių linkteli galvą. - Bet gersim nedaug, tiesa? Man nedaug reikia, kad pradėčiau daryt nesamones, ar nebepaeit. Vis dar kaip ir šokdamas neatitraukia akių nuo Brooke veido. - Tikrai, tikrai. Nejau galėčiau meluoti? Sumosuoja rankom. - Ar gros šiandien lėtesnės muzikos? Pagal ją šokti moku kur kas geriau. O ir tau galėčiau tai pademosntruoti. Nusišypsojęs prieina arčiau Brooke. - Tai pasakok man kaip tau gyvenasi. Juk jei šoksim ir kalbėsimės bus įdomiau. | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Pen. 02 15, 2008 11:04 pm | |
| [palinkčioja galva] Žinoma,kad nedaug gersim [šypsosi] Nežinau.Tikriausiai nemeluoji [apžiūri salę] Tikrai galėtų lėtesnės muzikos paleisti.Pagal ją daug lengviau šokti [išgirsta lėtą dainą] kaip tik lėtą dainą groja [perbraukia ranka per plaukus] Žinoma bus įdomiau.O gyvenasi man neblogai.Kaip pačiam gyvenimas? | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Party room Št. 02 16, 2008 12:09 am | |
| Kadangi šoko ganėtinai lievai, įdėmiai klausėsi Brooke žodžių. Intensyviai linkčiojęs galvą neužilgo ir pats prakalba: - Na va. Atsuka rankas į save. - Tik ką pradėjom kalbėtis, o tu mane jau melagiu išvadinai. Nusijuokęs galiausiai išgirsta jo taip trokštamą lėtą muziką. - Pagaliau! Labai graži daina be to. Ir žinai kaip reikia atlikti lėtą šokį? Žiūrėdamas į Brooke veidą paimą ją už rankos, - Pirmiausia tu uždedi savo rankas man ant pečių... Nelaukdmas kol Brooke tai padarys, pats uždeda jos ranką sau ant peties. - Po to aš turiu tave prisitraukti arčiau... Uždėjęs Brooke'i ranką ant liemens ją prisitraukia žymiai arčiau savęs. - Na ir nepamirškim akių. Laisva ranka kilsteli jos smakrą. Maždaug taip, kad matytų akis. - O dabar galima pradėt šokti. Vis dar prilaikydmas ją už liemens pradeda lėtai judėti muzikos ritmu. | |
|
| |
Matt Hardy
Pranešimų skaičius : 112 Age : 50 Miestas : Cameron,North Carolina Registration date : 2008-01-12
| Temos pavadinimas: Re: Party room Št. 02 16, 2008 12:32 am | |
| Mattas pabudes nuo triuksmo (buvo isgeres nemazai tekilos) pamato AJ ir nustemba: - AJ?Tu irgi cia?Ar as cia sapnuoju? | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Št. 02 16, 2008 12:50 am | |
| [klausosi muzikos] Nerealiai graži daina.Nežinau taigi pamokink [nusišypso.kai AJ viską padaro,kad jau būtų galima pradėti šokti taria] Kaip faina nereikėjo nieko pačiai daryti [nusijuokia ir juda lėtai pagal muziką] | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Party room Št. 02 16, 2008 1:00 am | |
| Lėtai šokdamas išklauso Brooke žodžių. - Tai jau tikrai, kad tau nieko daryt nereikėjo. O ir man patinka būt visokių įdomių dalykų iniciatoriumi. Jau senai nebuvau panašiam vakarėlyje, tad šiandien žadu pašėlt kaip reikalas. Nusišypsojęs prisitraukia dar arčiau link Brooke, taip, kad šios ausys būtų arčiau jo lūpų. - Turiu prisipažinti, kad šitam vakarėlyje beveik nieko nepažystu. Lėtai atsitraukia. - Bet man labai malonu susipažinti su tavimi Brooke. Jau velniai žino kelintą kartą parodo ranka į barą. - Gal išgeriam ko nors? Po to galėsim vėl gryžt ir pašokt. Tik šį kart kur kas energingiau. Kadangi buvo sutelkęs visą dėmesį į šokio partnerę Matto beveik negirdėjo. Visgi pasukęs galvą jo pusėn užklausia Brooke's: - Kažkas sakė "AJ!" "AJ!", o iš kur sklinda garsas taip ir nesusigaudau. Pradeda dairytis ieškodamas pažystamų žmonių. | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Št. 02 16, 2008 1:12 am | |
| [žiūri į AJ] Gerai,kad tau patinka būti iniciatorium [prisitraukia prie AJ] Ir man malonu su tavim susipažinti [po truputį atsitraukia] Gerai,būtinai nueinam išgerti [apsižvalgo] Lyg tais Matt'as tave šaukė [parodo Matt'o pusėn] | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Party room Št. 02 16, 2008 7:29 pm | |
| Užsikabina tik ties paskutiniais Brooke žodžiais, nes prieš tai jau išsakė ką norėjo. - Matt'as? Sužiūro baro pusėn. - Tas girtut girtutėlis žmogėnas? Atsisukęs į Brooke nusijuokia. - Kiek jau laiko vyksta vakarėlis, kad taip nusigėrėt? Pagalvojau, kad reik ir man nuo jūsų neatsilikt. Liovęsis šokti paima Brooke už rankos ir nusiveda prie baro. - Sutiksi su manim išgerti? Parodo ranka į Mattą. - Nors nenoriu per daug padaugint. Dar turiu pašokdinti daug merginų. Nusijuokęs čiumpa kažkokį butelį į ranką. | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Št. 02 16, 2008 7:55 pm | |
| [palinksi galva] Taip,taip,tas pats girtas žmogėnas [pasižiūri į laikrodį] Nei daug nei mažai apie 2 valandas [nueina prie baro įsikabinus į Aleno ranką] Žinoma sutiksiu.Gi dar beveik nieko negėriau per vakarėlį [čiumpa skardinę] Tikėkimės nepadauginsi.Nes kaip jau sakei tau daug nereikia kad nulūtum.O man mažiausiai puse butelio degtinės reiktų kad jau lūžčiau [nusijuokia] | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Party room Št. 02 16, 2008 10:13 pm | |
| Kažko vėl atkreipia dėmesį į girtut girtutėlį Matt'a. - Vargšas žmogus. Prisisiurbė kaip reikiant. Nusijuokia. - Bet mes taip nedarysim. Aš rytoj noriu prisiminti kiekvieną šio vakarėlio detalę, nes kolkas patyriau tik malonių pojūčių. Pasuka veidą Brooke pusėn į kurią žinoma ir žiūri. - Sakai beveik negėrei per vakarėlį? Papurtęs galvą instinktyviai sužiūro į laikrodį. - Stulbinantį susilaikymą turi. Kai kurie žmonės jau 'trūko' per dvi valandas. Prisitraukia ranka porą taurių. - Kadangi pats įsipilti negaliu, turėsi man įpilti. Klausydamasis tolimesnių Brooke žodžių prapliumpa juoku. Gerokai pasijuokęs, vis dar su plačia šypsena veide galop prakalba: - Vadinasi tau minimalaus alkoholio kiekio užtenka kaip reikinat nusigert. Aš tuo pasigirti dėja negaliu. Man reikia daug. Nusijuokia. | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Št. 02 16, 2008 11:08 pm | |
| [pasižiūri į Matt'ą] Nusigėrė berniukas iki žemės graibymo... [nusišypso] Žinoma nedarysim,juk nenorim būti tokie kaip jis [parodo ranka į Matt.atsisuka į AJ] Taip beveik negėriau.Susilaikyti moku. [nusijuokia] Jei negali gausiu įpilti [nusijuokia] Suprask žmogau,aš mergina,ir ne visos merginos tiek "pakelia" kaip aš [juokiasi] | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Party room Sk. 02 17, 2008 2:24 am | |
| Visapusiškai pritardamas palinkčioja galvą. - Tai jau taip. Bet jei jis pareikalaus - išblaivysim. Žinau keletą metodų. Ne jie nėra tobuli, gal net kiek kankinantys, bet padeda. Apsidairęs skėsteli rankom. - Bet juk nesėdėsim kaip žalios varnos. Reikės ir mum apgirsti. Niekas nesako, kad prisigert iki žemės graibymo. Greičiau iki sveiko nuraudimo. Nusišypsojęs parodo ranka į butelį. - Na aš pasiūliau, tu sutikai tada įpilk. Be to geriantysis sau niekad nepila. Po paskutinių Brooke žodžių pažiūri į ją. - Tarsi aš nepastebėjau, kad esi mergina. Nusijuokęs susideda rankas ant baro. - Rodos nepasakojai man kaip tau gyvenasi šiuo metu. O jei ir klausiau norėčiau išgirsti dar kartą. | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Sk. 02 17, 2008 4:32 pm | |
| [keistai šypteli] Nagi,nagi o kokie tai metodai? [irgi apsidairo] Nesėdėsim,nesėdėsim.Reik ir mums šiek tiek išgerti,kad linxmiau būtų [nusišypso ir pila] Taip,aš sutikau. [pradeda juoktis] Tada aš esu išsikirtinė,nes aš visada pati sau įsipilul [baigusi pilti šypsosi] Aš tikiu,kad pastebėjai,jog esu mergina,o ne vaikinas [pasiremia ranka į barą] Lyg tais jau klausei bet jei jau pageidauji pasakysiu.Gyvenu puikiai.O aš irgi norėčiau išgirsti kaip tau klostosi gyvenime | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Party room Sk. 02 17, 2008 4:39 pm | |
| Gudriai nusišypso. - Kišim po dušu, purtysim iki apsivėmimo... Nebaigęs savo minties pratrūksta juoku. - Na ir panašūs metodai. Kurie padeda. Tikrai. Vis dar besijuokdamas kažkaip sugeba apsiraminti. - O man ir taip labai linksma. Sėdžiu puikioj draugijoj. Ko gi daugiau ir tetrūksta. Žvilgteli į Brooke veidą. - Beje gal pasakysi už ką čia švenčiam? Neigiamai papurto galvą. - Nes aš dar nežinau net. Žinau. Nuleidžia galvą. - Gėda. Pakėlęs akis paima į ranką stikliuką. - Tikrai visad pati sau įpili? Na, sakoma, kad taip apgirsti greičiau. Po savo žodžių susiverčia stikliuką ir iš kart susiraukia. - Negaliu pasakyt, kad buvo skanu. Neigiamai papurtęs galvą užsigeria kažkokiom sultim. - Aš jau kaip ir žengiau girtumo takeliu. Dabar tavo eilė. Nusišypsojęs taria: - Jei tau gyvenasi tikrai gerai, vadinas ne nuodėmė klausti to daug kartų. Jei kalbant apie mane man gyvenime klostosi gerai. Stengiuosi pritapti naujoje aplinkoje. Na turiu omeny darbą, Klausiamai pažvelgia į jos veidą. - Tad ką veiki gyvenime Brooke? | |
|
| |
Brooke Adams
| Temos pavadinimas: Re: Party room Sk. 02 17, 2008 5:10 pm | |
| [šiek tiek nustemba] koks tu negeras AJ,bet jei padeda tai tada geras [nusijuokia] Sakai linxma.Tuomet man ne vienai linxma [pasižiūri į AJ] Aš ir pati nežinau ką švenčiam,tiesiog Chyna surengė vakarėlį. [juokdamasi žiūri į AJ] Taip,visada sau pati įsipilu.Nesvarbu,kas įpiltų vistiek apgirstu nuo to pačio kiekio. [toliau žiūri į AJ] Sakai neskanu?Galbūt ir neskanu.Žengiu ir aš girtumo keliuku [pasiėmus užsiverčia stikliuką ir nusipurto] Tikrai,kad neskanu [pasiėmus apelsinų sulčių jų atsigeria] Ir kaip sekasi pritapti prie mūsų? [nusišypso] Gyvenime nieko įpatingo neveikiu,tiesios stengiuosi kovoti ringe [paima butelį ir klausiamai pažiūri į AJ] Dar gersi? | |
|
| |
Chyna
Pranešimų skaičius : 162 Age : 52 Miestas : Los Angeles, California Registration date : 2008-01-21
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Party room | |
| |
|
| |
| Party room | |
|