| Divų Persirengimo Kambarys | |
|
+17Chyna Rada Triple H Eve Torres Maria Kanellis Kelly Kelly Brooke Adams Ashley Adam Copeland Victoria Maryse Ouellet Trish Stratus Beth Phoenix Torrie Wilson Candice Michelle Michelle McCool Lita 21 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kristal
Pranešimų skaičius : 230 Age : 40 Miestas : Alabama, US Registration date : 2008-02-02
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Št. 02 09, 2008 2:55 pm | |
| *Prisėda ant kėdės* -Na, man irgi... *Šyptelna ironiška šypsena* -Galvoju, kaip man čia pradėti sawo pirmąjį apsireiškimą ringe.... *Atsistoja nuo kėdės* -Hmmm.. *Vaikšto iš kampo į kampą* | |
|
| |
Chyna
Pranešimų skaičius : 162 Age : 52 Miestas : Los Angeles, California Registration date : 2008-01-21
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Št. 02 09, 2008 5:01 pm | |
| Gryzta po duso.Sluostosi plaukus. -Nori kovos Kristal??Kaukis pries mane! | |
|
| |
Kristal
Pranešimų skaičius : 230 Age : 40 Miestas : Alabama, US Registration date : 2008-02-02
| |
| |
Chyna
Pranešimų skaičius : 162 Age : 52 Miestas : Los Angeles, California Registration date : 2008-01-21
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 4:59 pm | |
| -Wow!Kazkas issigando..Okey neversiu gi kautis.Kada nors pasimatysim ringe Pamirksi.. - -Brooke gal nori y kluba??? | |
|
| |
AJ Styles
Pranešimų skaičius : 188 Age : 46 Miestas : Gainesville, Georgia Registration date : 2008-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 9:05 pm | |
| Bėgdamas pro šalį įsliuogia pro pirmas pasitaikiusias duris. Lėtai atsisukęs pradeda suvokti, kad labai jau naglai įšoko į merginų persirengimo kambarį ir instinktyviai užmerkęs akis galop prakalba: - Ramiai, ramiai neišsigaskit. Tikrai neesu koks prievartautojas manjakas. Nenorėdamas pamatyti ko nereikia pasiteirauja. - Galiu atsimerkt? Po savo žodžių neigiamai papurto galvą, | |
|
| |
Brooke Adams
Pranešimų skaičius : 437 Age : 39 Registration date : 2008-01-01
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 9:09 pm | |
| [nusišypso Chynai] Būtinai nulėkim į klubą [pamačius AJ staigiai pašoka iš vietos ir nustebus žiūri į jį] Tu ką žmogau skaityti nemoki gi ant surų aiškiausiai parašyta"Diva's locker room" [pamasčius sako] Atsimerkti gali mes visos apsirengusios | |
|
| |
Kelly Kelly
Pranešimų skaičius : 272 Age : 37 Miestas : Tampa, Florida Nuotaika : ~pretty~ Registration date : 2008-01-05
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 9:10 pm | |
| nusijuokia ir zvilgteli i AJ Styles: -na manau gali atsimerkt,nieko ko nemates nepamatysi nusijuokia
| |
|
| |
Rada
Pranešimų skaičius : 116 Age : 35 Registration date : 2008-01-05
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 9:14 pm | |
| (Ipuola i persirengimo kambary) - Shit, kur tas daiktas? (Pastebi AJ) - Ką šitas čia veikia? Aj px. (Nueina prie savo spintelės ir pradeda joje kažko ieškoti) | |
|
| |
AJ Styles
Pranešimų skaičius : 188 Age : 46 Miestas : Gainesville, Georgia Registration date : 2008-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 10:10 pm | |
| Išklausęs visų merginų komentarų, lyg pasiteisindamas skėsteli rankom. - Aš tikrai labai atsiprašau, kad taip įsiveržiau. Kai Brooke duoda leidimą, lėtai atmerkia akis. - Susimaišiau aš. Švelniai tariant. Pasisukęs durų pusėn įdėmiai perskaito užrašą, žymintį ką rasi už durų. - Maniau, kad čia vaikinų persirengimo kambarys. Giliai giliai įkvepia oro. - Dar kartą atsiprašau už sutrukdymą. Jau norėjęs eiti, bet kažko gryžta į pirminę kūno padėtį. - Gal galėčiau paprašyti nedidelės, tikrai labai nedidelės paslaugėlės? | |
|
| |
Torrie Wilson Administratorė
Pranešimų skaičius : 347 Age : 49 Miestas : Boise, Idaho Registration date : 2007-11-27
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 10:26 pm | |
| *>iejus i persirengimo kambari isgirsta AJ paskutinius zodziu ir stovedama jam uz nugaros prasizioja<* -Zinoma... *>priejus prie jo nuzvelgia kambari ir klausiamai pasiziuri i ji<* -Beje ka tu cia veiki?.... Leik speti... *>besisypsodama pagalvoja<* -Ne tas kambarys...? *>atsidusta<* -Suprantu, man ir buvo taip nutike. *>sypteli<* | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 10:32 pm | |
| Išgirdęs merginos balsą atsisuka Torries pusėn. Išklausęs jos nuo pradžios iki galo palinkčioja galvą. - Visiškai teisingai. Labai keistai tie kambariukai sustatyti. Šalia vienas kito. Įdėmiai pasižiūri į Torrie veidą. - Na kagi. Šiokia tokia paguoda, kad tokių kuriozinių situacijų ir ne man vienam yra įvykę gyvenime. Nusišypsojęs greitai suraukia kaktą. - Kaip jau minėjau, o gal ir ne.. Neigiamai papurto galvą. - Man kai kas nutiko. Instinktyviai apsidairo aplink kambarį (bet ne į merginas žiopso, o matomai kažko ieško) - Gal turit vandens? Užsidengia delnu kairiąją akį. - Įkrito kažkas į akį prieš gerą penketą minučių. Velniškai graužia. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 347 Age : 49 Miestas : Boise, Idaho Registration date : 2007-11-27
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 10:48 pm | |
| *>besiklausant AJ neistverus nusijuokia<* -Atsiprasau uz tai... *>surimtejus parodo pirstu i kitas duris<* -Ten yra tualetas... | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 10:52 pm | |
| Pats taip pat nelieka nenusijuokęs. - Už ką atsiprašinėji? Surimtėjęs papurto galvą. - Tai aš čia turiu atsiprašinėti, kad taip negražiai įlėkiau į jūsų kambarį merginos. Nors gal visgi man laaaabai pasisekė. Kai Torrie parodo į WC duris iš kart prie jų prieina ir uždeda delną ant rankenos. Mažumėlę sustojęs pasuka galvą Torries pusėn. - Ten yra kas nors? Būtų iš ties 'gražu' antrą kartą įlėkti ten kur man nereikia ir pamatyti tai ko nereikia. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 10:59 pm | |
| *>vel nusijuokia<* -Ten yra raktas, jei kasnors yra turbut uzsirakino *>priejus prie AJ atidaro duris<* -Matai... o dabar prasau. *>syptelejus papleksnoja jam per peti ir nusisukus eina link savo spinteles<* | |
|
| |
Kristal
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Sk. 02 10, 2008 11:18 pm | |
| *Pasikaso galvą* -Hmmmm... *Pasisukioja, pamato Kelly, Torrie ir AJ* -O... Sveiki! *Šyptelna* | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Pir. 02 11, 2008 12:13 am | |
| *>priejus prie savo spinteles ja atidaro tada atsisuka i Kristal<* -Sveika, dar nebuvom susitikusios. *>numeta savo krepsi i spintele ir nueina link Kristal<* -As Torrie.... ir tu turbut...Kristal? *>atkisa ranka pasisveikinti ir nusisypso<* -Esu daug girdejus apie tave. | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Pir. 02 11, 2008 12:16 am | |
| Kadangi jam kaip ir graužia akį, bet po Torrie žodžių bei veiksmų visgi nusišypso. - Įsiveržiau čia taip naglai, o tu dar sugebi būti miela bei maloni. Nieko daugiau nelaukęs įlenda į vonios kambariuką ir atsukęs čiaupą gerokai praskalauja sau perštinčią akį. Atlikęs visą procedūrą čiumpa kažkokį rankšluostį, kuriuo nusivalo veidą. Išėjęs iš kambariuko, viena akimi pamato Kristal. - Labas, labas ir tau. Vis dar prilaikydamas rankšluostį ties akimi pasisuka į Torrie. - Na, ir jei esi tokia miela, gal turėsiu garbės išgirsti tavo vardą? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Pir. 02 11, 2008 12:23 am | |
| *>pasisvekinus su Kristal, atsisuka i AJ<* -Torrie, Torrie Wilson... *>paspaudus ranka AJ dar karta klausiamai pasiziuri i ji<* -Ir...? | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Pir. 02 11, 2008 12:36 am | |
| Kai Torrie ištiesia į jį ranką, nusišypsojęs ją nestipriai spusteli. - Malonu susipažinti Torrie. Gražiu vardu tave tėveliai apdovanojo. Pažiūri į jos veidą. - O mane gali vadinti dvejopai: arba Allen'u arba AJ. Patrina pirštais sudirgintą akį. - Ko gero jau eisiu. Ir taip jums ganėtinai sutrukdžiau su savo 'ligom'. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Pir. 02 11, 2008 1:07 am | |
| *nusisypso<* -Malonu...kad musu tualetas gali padeti. *>nusijuokus, zvilgtelejus i AJ aki sunerimsta<* -Ji visa raudona...patarciau apsilankyti pas gydytoja ar panasiai. | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Pir. 02 11, 2008 2:46 pm | |
| Vis dar ganėtinai prisimerkęs nusišypso. - Na, o man tuo tarpu malonu patekti į tokių merginų kambariuką. Nors ir atsistiktinai, bet nesigailiu. Pasukęs galvą nužiūri kambariuke buvusias merginas. Išgirdęs komentarą apie savo akį pripuola prie kažkokio ant sienos kabėjusio veidrodžio. - Akis tikrai šiek tiek paraudusi... Giliai įkvėpęs papurto galvą. - Bet visgi nemanu, kad čia bus kasnors rimto. Tik taip. Šiek tiek graužia. Dar kartą patrina akį pirštais. - Sugalvojau kai ką labai naglo. Pavadinkim taip. Prieina arčiau Torrie's. - Ką veiki šiandien? Pagalvojau, kad gal jei ta akimi, kurį laiką žiūrėsiu į tokią dailią merginą kaip tu, ji ims ir stebuklingai pagis. Nusišypsojęs parodo ranka durų pusėn. - Kadangi dabar pietų metas, tikiuosi, dar nieko nevalgei, nes visai norėčiau pavaišinti tave pietumis. Klausiamai pažvelgia į jos veidą. - Tai ką pasakysi Torrie? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Pir. 02 11, 2008 6:08 pm | |
| *>idemiai isklausius AJ nusijuokia tuo paciu pasidairo ant sienos laikrodzio<* -Na... seip dar nea... *>surimtejus suneria rankas ir atsisuka i savo spintele, po keliu sekundziu greit pazvelgia i ji ir susnibzda<* -Duok man dvidesimt minuciu ir as laisva_! | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Pir. 02 11, 2008 7:29 pm | |
| Matomai patenkintas gautų atsakymu nusišypso. - Ko gero nereikia slėpti koks esu dabar laimingas. Nusijuokęs pasuka veidą Torries pusėn, į kurią žinoma ir žiūri. - Na kagi. Dvidešimt minučių nėra taip jau ir daug. Tiesą pasakius esu pasiryžęs laukt, kad ir visą amžinybę Baigęs kalbą patraukia durų pusėn. - Taigi merginos. Nužiūri visas kambariuke buvusias ir sava veikla užsiiminėjusias merginas. - Viso geriausio kaip ir. Tikiuosi dar pasimatysim. Parodo pirštu į grindis. - Tik ne tokiomos sąlygomis žinoma. Pravėręs duris pamojuoja merginom ranka neatitraukdamas akių nuo Torrie. Išėjęs lauk iš kambariuko lieka kažkur netoli stovėti. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys Pir. 02 11, 2008 7:39 pm | |
| *>nusisypsojus AJ atsisuka su didele sypsena veide i merginas<* -Na...ko tylit_?... *>priejus prie merginu pasiziuri i veidrodi<* -Tai ka manot..._? | |
|
| |
Chyna
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Divų Persirengimo Kambarys | |
| |
|
| |
| Divų Persirengimo Kambarys | |
|