| Pasiūlymai | |
|
+9Ashley AJ Styles Michelle McCool Torrie Wilson Trish Stratus Chyna Maryse Ouellet Kelly Kelly Lita 13 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Lita Administratorė
Pranešimų skaičius : 637 Age : 49 Miestas : Sanford, North Carolina Nuotaika : ::Evil:: Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Pasiūlymai Tr. 11 28, 2007 6:08 pm | |
| Jei manot, kad forumui kažko trūksta ar priešingai-kažko per daug, savo mintis ir idėjas rašykit čia. | |
|
| |
Kelly Kelly
Pranešimų skaičius : 272 Age : 37 Miestas : Tampa, Florida Nuotaika : ~pretty~ Registration date : 2008-01-05
| |
| |
Maryse Ouellet
Pranešimų skaičius : 342 Age : 41 Miestas : Tampa, Florida Registration date : 2007-11-29
| |
| |
Chyna
Pranešimų skaičius : 162 Age : 52 Miestas : Los Angeles, California Registration date : 2008-01-21
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 05, 2008 3:24 pm | |
| as norejou suzinot apie ta paty ka panos cia ka tik kalbejo...man irgi ispradziu neatrode taktiska ir protinga lankytis wisur ir wienu metu turet 2-3 kovas..bet wienas zmogus jo neminesime man pasake kad galima ddaryt ak nori kada nori ir kur nori.. tj wat klausimas ir man toks pat..nors gal ir gerai kaikuriuo atzvilgiu kad galima dalywaut keliose kovose nes kaikurios kovos ypac tagteam kartais uzsitesia.. tai tiek.. OOCT:beje noreciau pridurti kad mane laaabai ramina ir dziugina musu forumo spalvos ir stilius..Lita ACIU!! | |
|
| |
Trish Stratus Administratorė
Pranešimų skaičius : 802 Age : 48 Miestas : Toronto, Ontario Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 05, 2008 3:38 pm | |
| Senajame forume jau buvome įvedę taisyklę dėl kovų, tačiau būdavo jog priešininkas suserga ar šiaip negali lankytis ir pasidaro nuobodu... tas pats manau būtų ir dėl įprasto "gyvenimo". Tarkim einu su kokia Brooke į kavinę, o ji netikėta suserga ar kažkas tokio..Žodžiu negali lankytis...Tai ką ir sėdėti ten? Taigi susirandi kitą veiklą.. O mano nuomone tai pats žmogus turi spręsti kokiose vietose jam lankytis...Jei jis jaučia, kad nesusitvarkys, galiausiai užmirš, tuomet būna vienoje vietoje...Žodžiu, patys turime kontroliuoti savo veiksmus, ir palaikyti forume tvarką ;) Bent jau aš taip manau... | |
|
| |
Kelly Kelly
Pranešimų skaičius : 272 Age : 37 Miestas : Tampa, Florida Nuotaika : ~pretty~ Registration date : 2008-01-05
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 05, 2008 4:29 pm | |
| o as manau kad jei nebesilanko zmogus tj paprasciausiai parasai ir tiek kad isejni is tos vietos... o tarkim db kad ir tas pats atvejis su tavim tau cia bloga o ten saloj nieko nera...nu bet ce ne vien del taves,bet seip tj nesamones gaunas | |
|
| |
Trish Stratus Administratorė
Pranešimų skaičius : 802 Age : 48 Miestas : Toronto, Ontario Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 05, 2008 6:30 pm | |
| Tai juk koks skirtumas kokia aš saloj, juk nepainioju tų dalykų... Dabar jau nieko nepakeisi, nes tarkim ir michelle su HHH...Michelle name HHH yra, o jo name Michelle yra.. Arba Beth su jeff'u...Saloje lyg ir nepažystami, o name....na ten vyksta keisti dalykai :d
Na , nežinau...kaip jau ir sakiau, manau čia kiekvieno asmeninis reikalas | |
|
| |
Kelly Kelly
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 05, 2008 7:23 pm | |
| Zinau nk cia jau nebepakeisi bet man tj tokie dalykai nesamoningi | |
|
| |
Lita Administratorė
Pranešimų skaičius : 637 Age : 49 Miestas : Sanford, North Carolina Nuotaika : ::Evil:: Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 02 06, 2008 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Kelly Kelly
| |
| |
Torrie Wilson Administratorė
Pranešimų skaičius : 347 Age : 49 Miestas : Boise, Idaho Registration date : 2007-11-27
| |
| |
Kelly Kelly
| |
| |
Michelle McCool
Pranešimų skaičius : 685 Age : 44 Miestas : Palatka, Florida Registration date : 2007-12-01
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 19, 2008 10:42 pm | |
| Nusiskundimas... taip labai kazkaip man keista,kad cia pradejo darytis tokios nesamones,kaip pvz metymas "uznuodyttos" picos y chipendeilus,kazkaip nebera ribu kiek suprantu jau viska,visokie nusigerimai...as manua,kad cia susirinkom taip pasilinksminti,bet ne virtualiai isgerti,o pakovoti ir pabendrauti. siulyciau adminem,labiau susirupinti. | |
|
| |
AJ Styles
Pranešimų skaičius : 188 Age : 46 Miestas : Gainesville, Georgia Registration date : 2008-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 19, 2008 11:05 pm | |
| Panorau ir aš pareikšti savo nuomonę apie žaidimą. Tokie dalykai kaip užnuodytos picos ir cipendeilai man sunkiai suvokiami, bet dėl išgertuvių galiu pasakyt taip - esam pasiėmę suaugusių žmonių roles ir nereik apsimetinėt, kad tikram gyvenime trisdešimtmečiai neišgeria ar kaip nors vaikiškai nepakvailioja. Manyčiau atsižvelgti ir į tai reiktų, | |
|
| |
Michelle McCool
Pranešimų skaičius : 685 Age : 44 Miestas : Palatka, Florida Registration date : 2007-12-01
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 19, 2008 11:08 pm | |
| bet neiki tokio dalykio,apskritai cia pasidare ne imtyniu zaidimas o sexo ir isgertuviu,serialo zaidimas... | |
|
| |
AJ Styles
Pranešimų skaičius : 188 Age : 46 Miestas : Gainesville, Georgia Registration date : 2008-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 19, 2008 11:19 pm | |
| Sekso? kiek skaičiau dar niekas per daug ir nesiglamžo. O jeigu ir pabando tai greitais kas nors sutrukdo. Ir šeip siūlau pradėt pozityviai galvot. Nebe maži vaikai esam (tikiuosi). jei norit imtynių tai gal tada pradėkit atitinkamai ringe reikštis? Be to šitas forumas pagal temas yra dar labai mažiukas. O tas tikrai varžo laisvę linksmintis ar 'kruštis'. | |
|
| |
Michelle McCool
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Antr. 02 19, 2008 11:24 pm | |
| Kam varzo laisve krustis,kad ne aisku ;D seip jau bent as galiu suskaiciuoti kokius 5 ar 6 sex'us ;D na seip jei neguleciau ligoninei tai reiksciausi....seip bandau reikstis....po biskhy,beto daug kas dabar yra saloj ir negali is ten pajudeti.As tik siulau maziau duotis ir baliavoti. | |
|
| |
Lita Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 02 20, 2008 7:18 pm | |
| Hm... prisipažinsiu-tikrai ne visada perskiatau viską kas vyksta forume. Kalta. Bet kažkodėl maniau, kad esam, kaip kažkuris jau minėjot, nebe maži vaikai... ir mokam protingai "žaisti". Dėl visų baliukų, išgertuvių na ir kas be ko-sexo... Tai jau, pykit nepykit, ne mano valioje. Juk aš negaliu jums nurodinėti kaip elgtis. Galų gale kartu su personažo vardu ir jo virtualusis gyvenimas pereina į jūsų rankas. Pasirodo atsiranda ir tokių, kurie mano nuomone, savo personažui daro gėdą. Pasielgsiu nelabai gražiai ir pasakysiu ką konkrečiau turiu omenyje-Matt'ą. Mano galva jis žemina savo personažą... nieko nepadarysi... galbūt dar ne tas amžius. Dėl temų trūkumo(jei teisingai supratau)... Niekada nebuvau prieš jūsų pasiūlymus. Jei norite konkrečios temos-vietovės ar pan, visada galite savo pageidavimus rašyti tiek man tiek kitoms adminėms. Beto nemanau, kad verta aptarinėti kiek kas ir su kuo virtualiai santykiauja. Palikime tai už uždarų durų. Juk galiausiai jie tai ir daro ne viešai... Noriu pasakyti tai, kad tai žinome tik mes, o ne mūsų personažai. Iš vis stebiuosi kodėl buvo paminėtas šitas dalykas. Nepastebėjau... kažkam tai trukdo? Juk kaip ir sakė AJ, yra normalu, kad "būdami" suaugę žmonės mes ir stengiamės elgtis kaip suaugę... Tačiau tai sugeba ne visi... vėlgi, suprantama, nes yra ir tokių kuriems iki pilnametystės dar ohoho kaip toli. Suprantu ir tuos pakvailiojimus... Proto ribose. Tačiau neretai pas mus būna perlenkiama lazda... Kreipiuosi į jus labai rimtai-jei jūs nenorite rimto ir kuo tikroviškesnio virtualaus gyvenimo... išeikit. Negadinkit to malonumo kitiems. Aš asmeniškai labai prisirišau prie Become.... nepaisant to, kad dabar mažokai postinu... tikiuosi tai laikina. Tiesiog ta sala "pastrigo" beto ir šiaip... nelabai su kuo ir mezgasi koks storyline'as. Aišku, nieko nekaltinu. Pati kalta.... Nukrypau biški nuo temos... sorry :D Tiesą pasakius... gerai... jūsų nusiskundimus supratau... bet ką konkrečiai, jūsų nuomone, reikia keisti? Griežtinti tvarką? Neįsivaizduojat kaip pavargau nuo vaikų... jie NEREALIAI aktyviai atakuoja forumą... net ir ip banas ne visada padeda...Taip... būna ir tokių pratyvnų Tai tiek... mano nuomonės šia tema... Tikiuosi nenusivažiavau per daug į pievas.... | |
|
| |
Ashley Administratorė
Pranešimų skaičius : 368 Age : 45 Miestas : Babylon, New York Nuotaika : Sex-Drugs & Rock'n'Roll Registration date : 2007-11-26
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 02 20, 2008 7:49 pm | |
| Na man tas tas nusiskundimas del linksmybiu irgi gana keistokas. Na cia suprantama kad nereik perlenkt lazdos tačiau net jei tai Imtyniu žaidimas-kovojam ringe, o už jo ribu ''gyvenam'' kaip normalus žmones, bendraujam ir visa kita. | |
|
| |
Christy Hemme
Pranešimų skaičius : 360 Age : 44 Miestas : Los Angeles, Calif., U.S.A. Registration date : 2007-12-01
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 02 20, 2008 8:07 pm | |
| na ka galiu pasakyti..,matau viena dalyka kad daugeliui nepatinka kas vyksta bare.. tai ATSIPRASAU! bet kazkaip nebuvo ka veikt,sedeti gerti ir apie kazka sneketis irgi neidomu,atrodytu kad atejo bobutes 60 metu ir sedi nieko neveikdamos,o cia mergvakaris kuriame yra jaunu merginu..norejosi paivairinti,bet jai jums trugdo,tai bandysiu kazkaip labai protingai tada rasyt. aciu,pasakiau viska ka norejau:) | |
|
| |
Lita Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 02 20, 2008 8:12 pm | |
| Christy>arba man pasigirdo arba iš tiesų tavo poste "girdėti" šiokia tokia sarkazmo gaidelė :D Nebūk tokia kategoriška... Nepriimk visko taip asmeniškai... Manau, kad tik tokiosmis bendromis diskusijomis ir viešais problemų aptarimais mes galim išspręsti kilusius nesklandumus.
| |
|
| |
Christy Hemme
Pranešimų skaičius : 360 Age : 44 Miestas : Los Angeles, Calif., U.S.A. Registration date : 2007-12-01
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 02 20, 2008 8:21 pm | |
| ne nu seip as perskaiciau ir man juokas ima ;D todel nupsrendziau parasyt cia,nes matau zmonem nepatinka tai... tuose temose esu as ir todel rasau,nes kazkaip galima sakyt as sugalvojau metiti tuos "pomidorus" i chipendale'us zmonem tai nepatinka,todel del tokiuu dalyku galiu pasitaisyti kad jums butu maloniau skaityti,nors man ir tas dalykas normalus xD | |
|
| |
Michelle McCool
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 02 20, 2008 8:31 pm | |
| taip palikim mane kalta ;DDD grazu.as radau problema noriu padeti,dabar pist kalta ;Dpx ;DDDD seip as tik norejau pasakyti ir paraginti nenukrypti nuo zmogiskumo ir realumo,kaip ir sake Dzey,nezeminti savo personazo..beto man tas metymasis pica ar panasiai mazu maziausiai atrodo labai mazvaikiskai. | |
|
| |
Kristal
Pranešimų skaičius : 230 Age : 40 Miestas : Alabama, US Registration date : 2008-02-02
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 02 20, 2008 8:42 pm | |
| Tai ką, mum sėdėti ir gerti anglišką arbatėlę su bergamotu ir kalbėti apie pigesnį manikiūrą savaitgaliais? A? | |
|
| |
Christy Hemme
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai Tr. 02 20, 2008 8:44 pm | |
| Michelle,man ydomu kas tave laiko kalta?as? ne mergyt as apie tave taip nesakiau as suprantu kad tau tai atrodo vaikiska,bet...as geriau patylesiu ;x cia tavo nuomone puiku as ja gerbiu,ir kaip sakoma pasistengsiu juos laikytis,ir manau cia piktis nereikia,nes as to tikrai nenoriu. Bet irgi turiu toki klausima tau kaip ir Kristal ;D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pasiūlymai | |
| |
|
| |
| Pasiūlymai | |
|