| Staliukai | |
|
+2Shawn Michaels Trish Stratus 6 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Trish Stratus Administratorė
Pranešimų skaičius : 802 Age : 48 Miestas : Toronto, Ontario Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pen. 01 04, 2008 12:37 pm | |
| *Atsigeria vandens ir paprašo, kad atneštų sąskaitą* -Kiek aš tau liksiu skolinga? *Viena akim žvilgteli į sąskaitą* | |
|
| |
Shawn Michaels
Pranešimų skaičius : 311 Age : 59 Miestas : San Antonio, Texas Nuotaika : damn good Registration date : 2007-12-25
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pen. 01 04, 2008 5:55 pm | |
| isiemesi s kisenes pinigus padeda kiek reik ir sako: -nieko tu nebusi man skolinga isivaizdok kad as grazinau skola... nusijokia... | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 802 Age : 48 Miestas : Toronto, Ontario Registration date : 2007-11-25
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pen. 01 04, 2008 6:24 pm | |
| -Jaučiuosi labai nejaukiai *Pažvelgia į sąskaitą* -Gal važiuojam pas mane...Aš..Kaip nors atsilyginsiu tau *Šypteli* | |
|
| |
Shawn Michaels
Pranešimų skaičius : 311 Age : 59 Miestas : San Antonio, Texas Nuotaika : damn good Registration date : 2007-12-25
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pen. 01 04, 2008 6:28 pm | |
| nusypso ir taria: -gerai vaziojam pas tave tik ar vel nori vairot? nusjokia ir sako: -patiko tavo vairvamas man | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pen. 01 04, 2008 6:45 pm | |
| -Jei patiko vadinas vairuosiu aš *Atsistoja ir Shawn kišenės ištraukia raktelius* | |
|
| |
Shawn Michaels
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pen. 01 04, 2008 6:46 pm | |
| kai is jo paima raktelius nuseka tik paskui trish... | |
|
| |
Kristal
Pranešimų skaičius : 230 Age : 40 Miestas : Alabama, US Registration date : 2008-02-02
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 04, 2008 7:17 pm | |
| *Įžengia vidun, apsidairo. Pažįstamų nepamato, tad susiranda laisvą staliuką, atsisėda. Kaip prieina padavėja, užsisako burokėlių sriubos ir laukia* -Ačiū. *Padėkoja, kaip atneša valgį. Suvalgiusi susimoka ir eina link išėjimo* | |
|
| |
Brooke Adams
Pranešimų skaičius : 437 Age : 39 Registration date : 2008-01-01
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 04, 2008 7:23 pm | |
| [prie išėjimo susitrenkia su Kristal ir nugriūva] Ouch... [susiima už galvos] | |
|
| |
AJ Styles
Pranešimų skaičius : 188 Age : 46 Miestas : Gainesville, Georgia Registration date : 2008-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Sk. 02 17, 2008 7:56 pm | |
| Išklausęs Torrie žodžių, bet nieko kolkas nepasakęs nusiveda ją prie staliukų. Pritraukęs jai kėdę pasodina prie staliuko ir galop pats atsisėdęs prakalba: - Sakei, kad aš tau per daug keistai geras? Nejučia nusijuokia. - Gal pirmiausia pradėkim nuo to, kad esu normalus vyras, todėl mane atitinkamai veikia gražių merginų draugija. Įbeda žvilgsnį į Torrie veidą. - O tave galėčiau būtent taip ir apibūdinti. Papurto galvą. - Ir šeip, mane toks tavo komentaras šiek tiek nustebino. Klausiamai pažvelgia į jos veidą. - Nejau tavo gyvenime nėra pasitaikę moteris gerbiančių vyrų? Nusukęs akis šonan apsidairo. - Regis vis dėl to vietą mūsų pokalbiui išrinkau neblogą. Čia visai jauku. O aš to ir siekiau. Nenorėjau tavęs veltui iškrapštyt iš to kambariuko. Be to nežinau ar turėjai kitokių planų. | |
|
| |
Torrie Wilson Administratorė
Pranešimų skaičius : 347 Age : 49 Miestas : Boise, Idaho Registration date : 2007-11-27
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Sk. 02 17, 2008 8:21 pm | |
| -Atvirai pasakius... jokiu planu neturejau. *>syptelejus tai pat pazvelgia i aplinka<* -Na... Pritariu. Cia grazu.... *>priejus padavejuj prie stalo, sis padeda meniu sale Torrie's ranku, Torrie zvilgtelejus i AJ atsikvepia<* -Mhm... as prie tavo tu graziu zodziu, po truputi priprantu....Kiek pastebejau mes tik snekuciuojames apie mane... gal sikarta noretum papasakoti kanors idomiau, pavyzdziui apie save_? *>syptelna<* | |
|
| |
AJ Styles
Pranešimų skaičius : 188 Age : 46 Miestas : Gainesville, Georgia Registration date : 2008-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Sk. 02 17, 2008 9:37 pm | |
| Po to kai ateina padavėjas paima į ranką meniu ir padėjęs jį kažkur šonan pilnai sutelkia dėmesį į pašnekovę. - Na jei neturėjai planų tada viskas gerai. O aš jau buvau prisigalvojęs visokių nesamonių. Po kažkurių Torrie žodžių papurto galvą. - Tikrai pradedu daug ko nebesuprasti. Po truputi pripranti prie mano žodžių? Iškvepia. - Nemanau, kad čia aš vienas sakau ką galvoju. Temoje apie tavo išvaizdą taip pat. na ir jeigu niekas tavęs žodžiais nesugeba pamaloninti, tą galiu daryy daug daug kartų. Ir kas svarbiausia kalbu visiškai atvirai. Nusišypsojęs paima į ranką meniu ir atsilosęs kėdėje lieka žiūrėti į Torrie. - Tema apie mane yra gerokai plati. Kas tave domina visada atsakysiu. Be to kalbėti apie tave man patinka. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 347 Age : 49 Miestas : Boise, Idaho Registration date : 2007-11-27
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Sk. 02 17, 2008 10:01 pm | |
| *>pamegdziojus AJ tai pat atsilose i kedes atlosa<* -Mes turim daug laiko, gali pradeti kada tik nori. *>syptelejus tai pat pasiema meniu i rankas<* -Tai apie ka galvoji_? *>rododzius pirstu i meniu knygele zvilgteli i AJ<* | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Sk. 02 17, 2008 10:13 pm | |
| Neigiamai papurto galvą. - Ei, man taip nepatinka. Kaip tik įmanoma liūdnesniu žvilgsniu pažiūri į Torrie. - Neesu iš tų žmonių, kurie mėgsta kalbėti apie save, tad jei ko nors paklausi aš būtinai atsakysiu. Galop atsiverčia meniu ir gerokai akimis 'panaršo' po patiekalų pavadinimus ir paveiksliukus. - Galvoju apie kokį skanų, skanų dalyką, bet kolkas nežinau kokį. Susimąsto dar labiau. - Gal turi ką nors pasiūlyt? Pakelia akis į Torrie. - Gal pirma pradeda nuo gėrimo? Keista, bet užsimaniau kokio saldaus kokteilio. Papurtęs galvą suraukia kaktą. - O žinai galiu pasakyt, kad tavo draugija man padėjo pagydyt tą nelemtą akį. Parodo pirštu į jau prieš tai minėtą organą. - Sakyčiau jau nebeperšti man jos. Žiūrėjimas į tave tikrai gydo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Sk. 02 17, 2008 10:39 pm | |
| *>nusijuokus is visu jo zodziu isgirts paskuti sakyni<* -Na netikiu, kad as padedu, bet ji tikrai geriau atrodo... *>pazvelgus i meniu atsisuka i AJ<* -Net uzsimirsau del tavo akies. *>beziuredama i AJ aki greit nutraukia zvilgsni ir pasiziuri i meniu<* -Na ka mes cja turim... *>suburbejus sau po nosim Torrie uzvercia meniu ir padeda ant stalo<* -Na seip nieko neisirinkau bet tikrai zinau ko noreciau is pradziui... kokteilio. *>pasidairius padavejo vel pazelgia i AJ|<* -Tau saldaus..., na as ir tada noreciau. | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 4:21 am | |
| Ir pats prisiminęs tą savo akį patrina ją pirštais. - Aš žinok irgi buvau apie ją užmiršęs. Turėjau svarbesnių reikalų negu galvoti kaip man ją peršti. Turiu galvoj tavo draugiją. Nusišypso. - Bet ko gero jeigu ne ta mano akis dabar nesėdėtum priešais mane. Pavadinčiau tą savo akį nedideliu nesusipratimu atnešusiu man džiaugsmo. Nusijuokęs ir pats atsiverčia meniu į kurį ilgokai užsivėpso. - O jau taip greit išsirinkai? Pakelia akis į Torrie. - Vadinasi reik ir man paskubėti. Galop užsikabina ties kažkokiu patiekalu ir ganėtinai patenkintas užverčia meniu, kurį pastato ant stalo krašto. - Aš jau kaip ir žinau kuo pasistiprinsiu. Temoje ties kokteiliu,kilstelėjęs antakius žvilgteli į Torrie. - Tikrai norėsi saldaus koktelio? O aš buvau įsitikinęs, kad visos Divos vengia panašių dalykų. Na turiu omeny kas saldu ir labai nesveika. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 2:15 pm | |
| -Asmeniskai...jau nebesijauciu ta kuri priziuri savo figura. Zinoma sportuoju stengiuos laikyti savo forma, bet tikrai negalvoju apie save kaip valgau... *>sypteli<* -Na pastebejau...kad tau ir paciam nelabai rupi. *>besijuokdama sugauna AJ zvilgsni ir isiziuri i jo akis, po keliu sekundziu atejus padavejui Torrie nutraukia zvilgsni ir atsisuka i padaveja<* | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 3:31 pm | |
| Išklausęs pirmųjų Torrie žodžių nusišypso ir nieko nelaukęs taria: - Na jei tikrai nebesijauti prižiūrinti savo figūrą, galiu pasakyti, kad net ir tokiu atveju tau pavysta atrodyti puikiai. Sudeda vieną anką ant stalo. - Jei kalbant apie mane aš niekad nežiūriu ką valgau. Man pakanka to, kad daug sportuoju. Parodo ranka i Torrie. - Tad galiu sakyt, kad mudviejų figūrų atvejai labai panašūs. Atėjus padavėjui iš karto užsisako kepsnį ir kažkokį labai saldų ir skanų kokteilį. Pilnai užsisakęs sužiūro į Torrie. - Ai, tiesa. Kilstelėjęs ranką parodo padavėjui du pirštus. - Mum prireiks dviejų kokteilių. Klausiamai pažvelgia į Torrie veidą. - Na, vis dar turi laiko apsigalvoti ar nori to laaabai saldaus kokteilio. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 3:49 pm | |
| -As jau galutinai nusprendziau... *>nusisypsojus dar karta pazvelgai i meniu<* -Na... gal dar kokiu salotu. *>padavejui viska uzsirasius, pagrebia nuo stalo meniu ir nueina, Torrie palydi ji zvilgsniu ir atsisuka i AJ<* -Tai.... kaip sugalvojai tapti profesonaliu imtyninku_? | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 4:29 pm | |
| Pats taipogi palydi akimis nueinantį padavėją, o šiam nuėjus sutelkia dėmesį į savo pašnekovę. - Kada sugalvojau susieti savo gyvenimą su imtynėm? Gūžteli pečiais. - Viskas įvyko labai netikėtai tiesą pasakius. Atsidūsta. - Tiesiog supratau, kad galiu imtis tokios veiklos. Na, o tu? klausiamai pažvelgia į jos veidą. - Kaip pati sugalvojai susieti savo gyvenimą su imtynėm? Neleidęs šiai atsakyti iš kart įsiterpia. - Visą gyvenimą nesupratau kaip gražios merginos sugeba trintis tam ringe. Juk jame būna traumų, sumušimų... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 5:09 pm | |
| *>atsidusus sypteli<* -Na tokie dalykai kaip kraujas, skausmas, ringo jega... mane traukia ten pasirodyti_! *>atmetus plaukus nuo akiu vel idemiai isiziuri i AJ akis<* -Dabar suprantu, kad be imtyniu buciau visai kitas zmogus... tai pakeite mano gyvenima. Ir as esu labai laimynga. *>nusijuokus truputi patyla ir vel pradeda sneketi<* -O kaip tapau imtyninke... visas kelias prasidejo nuo kulturizmo_! *>pasidairius aplinkui padeda rankas ant stalo<* -Taip...zinau, keistai skamba, bet tai man padejo patekti, kur esu dabar. | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 6:16 pm | |
| Išklausęs jos pirmųjų žodžių neigiamai papurto galvą. - Eik jau tik. Nenorom nusijuokia. - O aš maniau, kad merginom rūpi grožio salonai, naujausios mados, ir tai jas traukia labiausiai, bet tokio atsakymo išgirsti tikrai niekad netikėjau. Parodo ranka į Torrie. - Ir dar iš tavęs... Giliai įkvepia oro. - O kartais pagalvoji, koks tavo gyvenimas būtų jei nebūtum pasukus imtynių keliu? Įsižiūri į jos akis. - Ir ar niekada nepasigailėjai savo svajonių iškeitusi į ringą? Aš kažko netikiu, kad visą gyvenimą svajojai apie tokį darbą. Sumosuoja rankom. - Juk visos merginos svajoja apie modelio ar kitomis su grožiu susijusiomis karjeromis... Nusišypsojęs atsilošia kėdėje. - Bet visgi ir aš esu apsėstas imtynių manija. Nusijuokęs tęsia toliau: - Gal žinai koks yra fantastiškas jausmas, kai atsistoji ant top rope? Uždeda delną sau ties širdimi. - Tokį jausmą patirti būtent ir norėjau visą gyvenimą. O be to imtynės sujungia daug kitų dalykų kaip akrobatika, lankstumas. Ties paskutiniais Torrie žodžiais nusišypso. - Vadinasi buvai modeliu tiesa? Kažko manęs šis faktas nė kiek nenustebino. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 8:30 pm | |
| *>isklausius pirmu AJ zodziu papurto galva<* -Zinoma, man ir rupi moteriski dalykai... bet sportas yra mano gyvenimas ir jis tesiog mane traukia. *>nusijuokus is savo zodziu toliau atsakyneja i jo sakinius<* -Kaip sakiau visa savo gyvenima domejausi imtynemis....tai man buvo nuostabus dalykas, bet nebuvau uztikrinta ar pajegsiu pasiekti tai ko noriu... *>atejus padavejuj su gerimais, jis pastato juos ant staliuko ir pasisalina<* -...labai retai galvojau apie kitus dalykus, turbut todel, tiek daug svajoniu neturejau, iskyrus apie sporta ar panasius dalykus kaip imtynes. *>Torrie be pasakodama uzdeda pirsta ant stiklines ir pradeda sukti ratu<* -Na...as pasakoju kaip buva paugle, kaip jau galvojau apie koki bizni pasirinkti ar panasiai. *>isklausius paskutinius AJ sakinius nusijuokia ir vel pradeda sneketi<* -Taip... zinau ta jausma, tas jausmas neispasakotas... kaip islendi is uzkulisiu ir pamatai visu zmoniu veidus... tai nuostabu_! *>truputi patylejus patraukia pirsta nuo stiklines ir uzdeda ranka ant stalo<* -Kiek zinau visoms patynka... "pasimaivyti" pries kameras... As nesu issimtis, bet ten buvo daugiau kitoks biznis. *>baigus sneketi paema nuo stalo stikline ir pakelia ja, tada pazvelgia i AJ ir nusisypso<* | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 10:22 pm | |
| Išklausęs pirmųjų Torrie žodžių nusišypso. - Vadinasi galiu drąsiai pasakyt, kad turim bendrų interesų. Beje kiek metų jau esi ringe? Į tolimesnius Torrie žodžius atsako nežymiu šyptelėjimu ir pasistengęs neįsikišti po kurio laiko prakalba. - Gali vadinti mane kietakakčiu ir panašei, bet man vis dar labai keista kaip tokią gražią merginą kaip tu traukte traukia ringas. Kaip jau kažkada, ne per seniausiai minėjau tai be galo pavojingas sportas. Gūžtelėjęs pečiais tęsia. - Žinoma jūsų merginų pasirodimai ringe suteikia seksualumo bei pikantiško prieskonio, bet jei man duotų valdžios, padaryčiau moterų imtynes kiek švelnesnėmis. Įdėmiai pažiūri į Torrie veidą. - Nenorėčiau, kad nukentėtų gražių veidelių savininkės. Parodo pirštu į save. - Bet visgi turiu pripažinti. Kovingos moterys mane traukia, žavi bei kitaip teigiamai veikia. Gal net dėl to esu tau ir kitom Divom toks malonus. Nusijuokęs paima į ranką padavėjo atneštą kokteilį. - Mano karjeroje dažnai iš žmonių sulaukdavau priekaištų, kad viską darau pernelyg impulsyviai. Ringe kaip niekur kitur rizikuoju savo sveikata. Gal dėl to nesileidžiu į jokius įpareigojimus... Susimąstęs giliai įkvepia oro. - Žinoma turiu omeny šeimą. Juk niekad negali žinoti kas tavęs laukia ringe. Ties paskutiniais Torrie žodžiais gurkšteli kokteilio ir pastatęs jį atokiau taria: - Man iš ties malonu matyti ringe kovojančią merginą, kuri nepatapo vyru. Nusijuokia. - Labai dviprasmiškai vertinu suvyriškėjusias moteris. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 11:00 pm | |
| *>isklausius AJ maloniai nusisypso<* -As nelabai gera nuomone "susideliojau" apie dabartines Diva's ringe. Seip negaliu sakyti nieko gero apie save, nes kitiems gali pasirodyti visai kitaip... bet joms daugiau reiketu parodyti ka jos moka, na tikrai netikiu, kad jos sugeba tik kazka apsmeisti ar pavaidinti.... argi nesutinki? *>klausiamai pazvelgus i AJ<* -Ir nesutinku, kad mum reiketu susvelninti savo kovas... *>nusijuokus parodo pirstu i save<* -As tikrai neiskenteciau, tai pat kalbu uz visas WWE fediracijos Diva's, jos sugeba buti arsesnes uz Wrestler'ius. *>pasiklausius tolesniu AJ zodziu tai pat nusijuokia<* -As tave tikrai suprantu, tu tikrai labai atkaklus ir energingas ringe... *>belaikydama rankoje stikline is jos atsigeria<* -...nedaug tokiu yra, bet negi tau netruksta kazko sale saves_? *>nesutikus su AJ papurto galva<* -Visgi esi vyras... tau to labiau kazko reiketu_? *>syptelejus padeda stikline ant stalo<* | |
|
| |
AJ Styles
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 02 18, 2008 11:59 pm | |
| Visapusiškai pritardamas Torrie žodžiams teigiamai palinksi galvą. - Galiu pasakyti, kad visu šimtu procentų tau pritariu. Dabar merginos daugiau rodo save negu kaunasi. Na man kaip vyrui tai nėra blogai, bet žvelgiant iš kitos pusės norėtūsi tikrų kovų. Po savo žodžių neigiamai papurto galvą. - Tik žinoma normalių kovų. Man asmeniškai būna baisu, kai merginos gražina vienos kitų veidelius kėdėm, beisbolo lazdom. Nu, užmuškit mane, bet negaliu kitaip pradėt mąstyt. Į tolimesnius Torrie žodžius atsako šypsena. Bet visgi supratęs, kad turi ką pasakyt taria: - Tikrai pritariu, kad merginos būna aršesnės ringe. Ir šeip palyginus vyrų ir merginų pykčius įžvelgiu daug skirtumų. Vyrai išsidaužo vienas kitam snukius, bet po kelių dienų vėl kartu tampos. Nusijuokia. - O vat moterys kitaip. Jos moka ilgai pykti. Juk tiesą sakau? Klausiamai pažvelgia į Torrie veidą. - Visa laimė, kad pats neesu dar patyręs moteriško įtūžio. Kiek nustebęs kilsteli antakius. - Matei kaip kaunuos ringe? Paėmęs į ranką stiklinę pageria kokteilio. Ties paskutiniais Torrie žodžiais matomai surimtėja. - Tiesą sakai Torrie. Dažnai pasigęstu šalia savęs kažko, bet... Nusukęs akis šonan papurto galvą. - Galėčiau tą patį klausimą tau užduoti. Tikiu, kad su tavim susitikinėti norėtų daug vyrų, bet kaip pati minėjai esi viena. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai | |
| |
|
| |
| Staliukai | |
|