Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisGalleryIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

Lita and Trish [return]

Go down 
4 posters
AutoriusPranešimas
Michelle McCool

Michelle McCool

Pranešimų skaičius : 685
Registration date : 2007-12-01

Lita and Trish [return] Empty
RašytiTemos pavadinimas: Lita and Trish [return]   Lita and Trish [return] Icon_minitime1Antr. 12 11, 2007 4:20 pm

bleamba,cia ciuju nerealiausias dalykas koks tik gali atsitikti..bleamba,dvi mano mesgtamiausios divos pasirode RAW ringe ir dar isejo susikibusios,wel drauges ringe Blemba jos tokios grazios abi,tokio ech. neturiu net kaip paaiskint kaip dabar jauciuos..geriau negu gerai!!!

vistiek gaila,kad tik vienam vakarui ;[
Atgal į viršų Go down
Jeff Hardy
Užblokuotas
Jeff Hardy

Pranešimų skaičius : 680
Registration date : 2007-12-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lita and Trish [return]   Lita and Trish [return] Icon_minitime1Antr. 12 11, 2007 5:22 pm

Ash irgi kai pamaciau, tai kaip nekeista kazkokios dziaugsmo asharos teket pradejo ... Gaila ir man, kad daugiau ju nebepamatysim ringe ...
Atgal į viršų Go down
Trish Stratus
Administratorė
Trish Stratus

Pranešimų skaičius : 802
Registration date : 2007-11-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lita and Trish [return]   Lita and Trish [return] Icon_minitime1Antr. 12 11, 2007 6:32 pm

Kaip man gaila, kad tik vienam vakarui taip buvo...Užtat kaip nerealu būtų jei jos abi grįžtu... Lita and Trish [return] 29482
Atgal į viršų Go down
Lita
Administratorė
Lita

Pranešimų skaičius : 637
Nuotaika : ::Evil::
Registration date : 2007-11-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lita and Trish [return]   Lita and Trish [return] Icon_minitime1Kv. 12 13, 2007 10:49 pm

OMG.... apšalus... kai pamačiau šitą video... omg... so cute.. so... so... aš neturiu žodžių Lita and Trish [return] 208893 Lita and Trish [return] 610405 jėbau...kaip čiotkai....šakės...i love this... YEY!!!! Lita and Trish [return] 610405 Lita and Trish [return] 29482
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lita and Trish [return]   Lita and Trish [return] Icon_minitime1

Atgal į viršų Go down

Lita and Trish [return]
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Lita Sucks ;DDD
» Kane and Lita
» Michelle McCool vs Lita
» Trish vs. Maryse
» Brooke vs Trish